Chirtoacă despre amânarea renumărării voturilor pentru CMC: Comuniştii şi-au ieşit din minţi cu totul

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, s-a arătat nemulţumit de faptul că renumărarea voturilor pentru Consiliul Municipal Chişinău a fost amânată, în urma sesizării depuse la Judecătoria Centru de către consilierul comunist Nicolae Pavlâcev. Renumărarea urma să înceapă mâine, 23 iunie.

Edilul a opinat că decizia la care face referire juristul PCRM, Sergiu Sârbu, de fapt nu ar avea nimic comun cu renumărarea voturilor pentru CMC. Şi asta deoarece Curtea de Apel, care este o instanţă superioară Judecătoriei Centru, a luat o decizie încă săptămâna trecută.

"Comuniştii şi-au ieşit din minţi cu totul, prin aceasta demonstrează că deţin influenţă absolută asupra instanţelor de judecată. Este evident un lucru: comuniştii recurg la singurul instrument pe care îl mai deţin în Republica Moldova - instanţele de judecată", a punctat Chirtoacă.

Amintim că juristul PCRM, Sergiu Sârbu a anunţat, cu câteva ore în urmă, că renumărarea voturilor pentru CMC, planificată pentru mâine, a fost amânată în urma undei decizii a Judecătoriei Centru. Instanţa a decis amânarea în urma unei cereri depuse de consilierul municipal din partea PCRM, Pavlâcev Nicolae.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu