Chirtoacă cere sancţionarea funcţionarilor care au permis includerea în grădiniţe a unui produs interzis

Embed:

Mustrare aspră pentru şefii Direţiilor Educaţie din sectoarele Centru şi Botanica ale Capitalei. Primarul Dorin Chirtoacă a cerut, astăzi, sancţionarea funcţionarilor publici, după ce s-a adeverit că aceştia au permis includerea în alimentaţia copiilor din grădiniţe a unui produs apicol cunoscut sub denumirea populară de "lapte de trântor".

"De ce nu au luat de la Centrul Municipal de Sănătatea Publică aviz? - Nu ştiu, au vrut să o facă dar nu au luat. - Adică au vrut să vitaminizeze buzunarele. - Şi au fost pedepsiţi? - Şefii Direcţiei Educaţiei din sectoarele Botanica şi Centru au fost amendaţi de Centrul de Sănătate Publică cu cu 2400 de lei. - Şi atât? Pedepse din partea Direcţiei? - Din partea Direcţiei este un proiect de ordine de sancţiune administrativă", a declarat Dorin Chirtoacă.

Anterior, specialiştii de la Centrul de Sănătate Publică au declarat că acest produs este contraindicat în mod categoric pentru alimetaţia copiilor. În medicina populară, apilarnilul este folosit la tratarea afecţiunilor sistemului nervos, al celui reproductiv, precum şi la tratarea disfuncţiilor hormonale.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu