Chiriașii perfecți: Două pisici locuiesc SINGURE într-un apartament de lux

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de părere că cele două pisici, Louise şi Rina, sunt chiriaşii ideali.

Nu fumează, nu consumă alcool, nu ascultă muzică. Două pisici împart un apartament cu o chirie de 1.500 de dolari.

„Nu consumă alcool. Nu fumează. Nu dau volumul tare la muzică,” a declarat Callisch pentru postul de televiziune ABC7. În plus, acestea nu întârzie niciodată cu plata chiriei, în valoare de 1.500 de dolari.

Cele două feline răsfăţate, numite după personajele dintr-un desen animat, trăiesc într-un apartament care include o toaletă echipată complet, un sistem Apple TV şi un sisal. Locuinţa nu are bucătărie, dar are destul spaţiu pentru depozitarea pungilor cu mâncare pentru pisici.

Prietenul lui Callisch este Troy Good, în vârstă de 43 de ani, iar pisicile aparţin fiicei sale. Aceasta a plecat la facultate şi nu a putut să ia felinele cu ea.

Unii utilizatori ai reţelelor de socializare au fost deranjaţi de această ştire, având în vedere câte persoane trăiesc pe străzi în zona unde se află apartamentul.

”Chiar dacă povestea pare amuzantă, ea reflectă adevărul despre inegalitatea din Silicon Valley,” afirmă Jennifer Loving, directorul companiei Destination Home, organizaţie care îi ajută pe cei fără adăpost, în zona Santa Clara. „Avem mii de oameni pe străzi, iar alţii plătesc pentru locuinţele unor pisici”, a adăugat ea. 

Totuşi, stăpâna felinelor, Amith, recunoaşte că acest aranjament ar putea fi înţeles greşit.

Amith spune că îşi iubeşte foarte mult pisicile şi are de gând să locuiască din nou cu ele imediat ce se mută din căminul facultăţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu