Chipul unei FETIȚE, pe tuplina unui NUC bătrân din Drochia. Stăpânii cresc șapte copilași orfani (VIDEO)

Embed:

Un nuc bătrân, doborât astăzi într-o gospodărie din satul Chetrosu, raionul Drochia, a scos la iveală o adevărată minune a naturii. 

Pe tulpina copacului apare un chip trist de fetiță, într-o curte unde cresc șapte copii orfani. 

"Acum tăiem un copac de nuc și așa am găsit pe tulpina lui", a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Lidia Bubulici, în curtea căreia a fost făcută descoperirea.

Amintim că Lidia Bubulici este cea care, împreună cu soțul ei, cresc șapte micuți orfani sau abandonați de părinți, după ce copiii lor biologici au crescut mari. Lidia Bubulici crede că e vorba de „o minune de la Dumnezeu”.

"Nu știu... o minune de la Dumnezeu... Acest copac a crescut în ograda mamei, dar noi locuim în aceeași curte. Mama a decedat cu un an și jumătate în urmă și nucul era uscat la crengile din mijloc. Noi am hotărât sa-l tăiem și iată! Mama mea a fost tare credincioasă. Mereu a mers la biserici. Din puținul ei a contribuit mereu la construcția și la reparația multor biserici, făcea haine la preoți. Nu ea le coșea, dar le comanda la femei care coseau, cumpără stofa și toate cele necesare. Ea umplea cuptoare cu ceaune și oale de bunătăți și ducea la case de copii, la oameni bolnavi de la Bădiceni. Acum, curtea noastră e plină de pruncușori, căci deja de șapte ani pe aici au alergat cei șapte copii orfani pe care i-am adus de la orfelinat. Cum veneau de la școală sau de la grădiniță, copiii fugeau la bunica, care îi aștepta cu bunătăți. Pe tuplină e un copil cu chipul trist, dar care învăța din nou să zâmbească în această curte", încearcă să explice „minunea” din curtea ei Lidia Bubulici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu