Chinezoaica Na Li şi-a asigurat participarea la cea dea 42-a ediţie a Turneului Campioanelor

Embed:

Cea mai bună tenismenă din China, Na Li este cea de-a opta jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, din tot atâtea locuri disponibile la competiţia de la Istanbul. Na Li a învins-o în sferturile turneului WTA de la Beijing pe Agnieszka Radwanska. Numărul opt în clasamentul feminin de tenis, Na Li s-a impus în doar două ore în faţa polonezei, scor 6-4, 6-2.

Pentru ultimul loc la competiţia care va trage cortina peste sezonul 2012 în tenisul profesionist feminin, au mai luptat Samantha Stosur, Marion Bartoli şi Caroline Wozniacki. Na Li a fost însă cea care s-a alăturat jucătoarelor calificate mai devreme Victoria Azarenka, Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska, Serena Williams, Angelique Kerber, Petra Kvitova şi Sara Errani. Astfel pentru prima dată în cei 42 de ani de existenţă, Turneul Campioanelor va avea tenismene din opt ţări diferite.

Turneului Campioanelor va avea loc în perioada 23 şi 28 octombrie. Competitie care va reuni la start cele mai bune opt jucătoare din circuitul WTA va avea un fond de câştiguri în valoare de 4,9 milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu