Chinezoaica care a învins-o pe Simona Halep şi-a încheiat evoluţia la Australian Open

Embed:

Shuai Zhang şi-a încheiat evoluţia la Australian Open . Tenismena din China, care a eliminat-o la acest turneu pe românca Simona Halep, a fost învinsă în sferturi de Johanna Konta. 

Revelaţia turneului de Mare Şlem de la Australian Open, Shuai Zhang, şi-a încheiat evoluţia la această competiţie. Chinezoiaca, care a venit din calificări, a pierdut meciul cu scorul de 4-6, 1-6 cu Johanna Konta. 

Ca şi Zhang, tenismena din Marea Britanie a furnizat câteva surprize la Melbourne.Ea a eliminat-o pe americanca Venus Williams, cap de serie numărul 8, iar apoi a beneficiat de un tablou favorabil care a propulsat-o până în penultimul act al competiţiei.

"Am savurat timpul petrecut pe teren. Acesta putea fi meciul din prima rundă sau dintr-o altă etapă a turneului. Mi-a plăcut să evoluez şi am reuşit să mă descurc în situaţii dificile", a declarat pentru presă Johanna Konta.

Konta va juca în semifinalele turneului cu Angelique Kerber. Nemţoaica, care a câştigat 4 turnee anul trecut, s-a impus cu 6-3 7-5 în faţa Victoriei Azarenka din Belarus. 

Kerber a devenit prima reprezentată a ţării sale calificată în penultimul act al turneului de la Melbourne după Anke Huber, care a atins semifinalele singurului turneu de Mare Șlem din emisfera sudică în 1998.
În cealaltă semifinală feminină de la Australian Open se vor întâlni liderul mondial Serena Williams şi poloneza Agnieszka Radwanska

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu