Chiloţii roşii de import provoacă furie în Rusia. Un interpret rus a distrus lenjeria în centrul unei pieţe

Embed:

Restricțiile impuse mărfurilor din Occident ating cote ridicole în Rusia. Showman-ul și interpretul Stanislav Barețki, cunoscut ca dușman declarat al produselor sancționate de Kremlin, s-a dat iar în spectacol. Acesta și a distrus chiloți de import într-o piață din Sankt Petersburg. Asta după ce anterior a spart cu gura într-un supermarket cutii de bere produsă în străinătate. 

Nu doar lenjeria de culoare roșie îi provoacă furie lui Barețki. Anterior, acesta a mai făcut o demonstrație de forță și a rupt cu dinții o cutie de bere. 

Anterior, când a mai făcut astfel de demonstrații îndrăznețe cu produsele alimentare din magazine, Barețki a trebuit să plătească pentru pagubele aduse.

Bărbatul este membru al patrulelor de cazaci care au fost înființate pentru a depista şi anunţa autorităţile despre produsele interzise care ajung totuşi pe rafturile magazinelor sau în pieţe.

Recent, autorităţile de la Moscova au distrus cu buldozerele tone de caşcaval, fructe, legume şi flori importate din Occident.

De asemenea, 50 de boboci de raţă, care ar fi ajuns ilegal în Rusia au fost confiscați şi incendiaţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu