Chilienii l-au ignorat pe Alexis Sanchez! La protest s-au adunat doar zece oameni

Embed:

Protestul din Chile pentru fotbalistul Alexis Sanchez s-a soldat cu un eşec răsunător.

Deşi mii de persoane au susţinut că vor participa la mitingul în care Sanchez ar fi fost îndemnat să părăsească clubul Arsenal Londra din cauza lipsei de competitivitate a ”tunarilor”, la respectiva manifestare din Santiago de Chile, capitala țării sud-americane, au fost prezenţi... mai puţin de zece oameni!!! 

Asta înseamnă mai puţin de 1 la sută din cele o mie de persoane care anunţaseră pe o reţea de socializare că vor participa.

Organizatorii mizau chiar pe prezenţa a 14.000 de oameni la miting pentru a-l determina pe atacantul în vârstă de 28 de ani să plece de la Arsenal. Cei prezenţi, extrem puțini la număr, au rămas dezamăgiţi.

Alexis Sanchez joacă din 2014 la Arsenal, care l-a transferat pentru 42,5 milioane de euro de la Barcelona. Chilianul a cucerit cu echipa lui Arsene Wenger trei trofee.

Sanchez are cu clubul din capitala Angliei contract scadent în 2018 şi nu pare tentat să-l extindă, pentru a-i determina pe londonezi să-l vândă în vară.

Alexis Sanchez este pe lista mai multor cluburi de top ale Europei, precum Chelsea, Atletico Madrid, Manchester City, Paris Saint Germain, Internazionale, Juventus şi Sevilla.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu