chicu

doc bugetar fiscale, 17 sedinta guv polit gugetar fiscal, 3 bugete anuale

au remis spre consultare pol buget fiscala inca sapt trecuta

primari care sunt deranjati de plafon fiscal, ramane pe constiinta lor. guv le da cu mult mai multe instrumente

investitori si taxe locale, am vazut reactia asociatiilor de business, sustin aceasta propunere. bug pentru anul viitor este un bug care reflecta sit actuala sa sustina ramurile principale, ramura med cele mai mari alocatii.

un efort al societatii pentru A STIMULA medicii de a ramane in tara

din pacate vor mai creste cazurile covid. la acesta etapa suntem foarte presati de sit in sist med, locuri in spital practic nus. din pacvate este o limita la extinderea locurilor de spital, lipsa cadrelor medicale. am mobilizat studentii si rezidentii la med, oameni mai multi nu sunt. sa fim respons, sa purtam masti. 

regret foarte mult pentru activitatile concert-teatrale. sper foarte mult . stiu ca este lovitura econom. o sa ii sustinem. importamnt sa nu pierdem pe nimeni in aceasta perioada.

spatii mai gasim, nu mai sunt resurse umane pentru a extinde nr de locuri. 

sed la nivel mondial onu, vom veni cu raport pe masurile de prevenire si 

maine va fi prez bugetul pe anul asta cum a fost gestuionat. la venituri din taxe si impoz noiembrie 20 fara de noiemb19 cu 19 20 mai mult.rog toti sa respecte regulile epidemice sa aiba grija de sanatatea lor.

 

Subiectele principale ce tin de agenda si evenimentele bugetar fiscale

Ayi vom convonca guverul la 17 cu bugetul de stat si trei proiecte.

Azi le vom examina. Noi vom fi la dispozita membrilor legislativului. Noi am consulat politica bugetar fiscal inca saptamina trecuta . Am vazut propuneri


Noi am remis politica bugetar fiscala din septembrie. Multumesc celor care au studiat propunerile . Am vazut si unele mai populiste.

O sa vorbesc si de actiunile unor ăprimari. Sunt deranjati de plafonul care sunt stabilite de obicei de autoritatile locale. Nu o sa comentey cine sta aici la baza.

Le oferim autoriatilor locale mai multe oportunitati. Noi vrem sa atragem investitii in regiune . Noi vrem o predictibilitate.

Noi trebuie sa asiguram investitorul pentru cind vine sa stie care vor fi taxele locale. De aceea noi am venit cu acesata propunere si am vazut reactia asocialir de business.

Marea majoritate sustin acesata propunere. Multumesc tuturor celor care ne/au sustinut.

Bugetul de anul viitor sustine toate ramurile. Doar majorare ala medici va costa 2 mil de lei. Este un support pentru a stimula medici. Acel motor care a mentinut economia si cred ca acest buget

Saptamina aceasta sunt si al problem.

In aprilie cind eram inchisi acuma vem de 7 ori mai mult. Din pacate cazurile vor mai cresete. Eu cred ca vor fi rezultatele de la sedinat de vinery. Suntem foarte presati de situatia din sistemul medical.

Locuri in spitale practice nus saptamina acesta vorm mai fi extinse citeva locuri. Ducem o lipsa de personal medical.

Noi am mobilizat si studentii . Putem edifice paturi dar oameni care sa trateze nu sunt.

După ce viner am limitat eu cred ca este rational.

Regret pentru activitatile concertistice. Am vazut si reactiile de la oamenii de cultura. Sper ca toti sa treaca acesta perioada. Cei de la stat vor primi salariul si cei cu patente tot ii vor sustine. II vom sustine sip e cei care cind le era bine au uitat de stat.

Sa nu pierdem pe nimeni. Eu cer scuye si multumesc oamenilor de cultura. Pina in inauarie nu este posibil sa permitem aceste concerte. Observati aceste masuri nu sunt o inventive a lui Chici. In Europa dau efecte. Noi trebuie s amergem cu acest masuri. Ne/am inspirit si din discutiile cu reprezentantul ONU si OMS

Capacitatile sistemului medical sunt la limite. Nu mai sunt resusrse umane. Sananate depinde de constiinta fiecaruri din noi.

Saptamina est efoarte importanta din punct de vedere bugetar fiscal. Speram sa sustinea legislative

Informatia concreta va fi mine.

Toate salariile pentru noiembrie sau achitat. La venituri din taxe in noiembrie 2020 avem plus 12 procente fata de 2019.

Rog toti sa respecte restrictiile si o saptamina frumoasa.

 

 

Lasă un comentariu