Chicharito s-a dus la "Galaxy". Cât au plătit californienii pentru această tranzacţie

Embed:

Los Angeles Galaxy și-a adus în lot un alt star al fotbalului mondial, după ce, recent, Zlatan Ibrahimovic a plecat spre Italia. Clubul american a semnat un contract cu fotbalistul mexican Javier Hernández Balcázar, supranumit "Chicharito". Pentru această tranzacţie californienii au plătit clubului spaniol FC Sevilla circa 8 milioane și 500 de mii de euro.

Contractul fotbalistului mexican este valabil pentru următorii trei ani cu posibilitate de a-l prelungi pe încă unul. Atacantul în vârstă de 31 de ani a fost prezentat la Los Angeles Galaxy într-un mod original. Clubul californian a postat pe reţele de socializare un filmuleț întitulat "Haideți să ne imaginăm niște lucruri".

"Mulţi oameni spun că este un campionat pentru cei ce se apropie de retragere sau cei ce țintesc distracţia. La moment eu am 31 de ani. De exemplu, tatăl meu s-a lăsat de fotbal la 35 de ani. În mod normal, te retragi la 35-36 de ani. Am venit la cel mai bun club din MLS, America. Sunt foarte mulţumit şi chiar fericit", a spus atacantul LA Galaxy, Javier Hernandez.

Javier Hernandez va deveni cel mai bine plătit jucător al campionatul nord-american de fotbal. Potrivit presei, el încasa un salariu anual de şase milioane de dolari.

De-a lungul carierei, mexicanul a mai fost legitimat la cluburi mari din Europa precum Manchester United, Real Madrid sau Bayer Leverkusen.

loading...

Lasă un comentariu