Chicago şi Anaheim se vor duela în sferturile Cupei Stanley

Embed:

Chicago Blackhawks a mai făcut un pas important spre cel de-al treilea trofeu al Cupei Stanley din ultimele cinci sezoane. Formaţia din Illinois a învins St.Louis Blues cu 4-2 la general şi s-a calificat în sferturile competiţiei. O altă echipă care a acces în sferturi este Anaheim Ducks, care a eliminat Dallas Stars cu acelaşi scor. 

Blackhawks a obţinut a patra victorie din seria cu St.Louis Blues, pe teren propriu, în faţa a 20 de mii de oameni. Scorul după primele două perioade a fost de 1-1, iar în repriza a treia, formaţia din Chicago şi-a zdrobit adversarii, marcând patru goluri într-un interval de 15 minute.

Chicago a câştigat seria cu 4-2 şi s-a calificat în sferturi pentru al doilea an consecutiv.

Anaheim Ducks a avut, probabil, cel mai greu meci al sezonului, în deplasare la Dallas Stars, unde a învins în overtime cu 5-4, după ce a fost condusă cu 1-3 la finalul primei perioade. În perioada a doua, ambele echipe au mai marcat câte o dată, iar în ultima parte a meciului oaspeţii au reuşit două goluri şi au trimis meciul în prelungiri. Anaheim, care mai avea nevoie de o victorie pentru a se califica, a marcat golul de aur în minutul trei al perioadei suplimentare, prin Nick Bonino.

Ducks s-au calificat în sferturile Cupei Stanley pentru prima dată din ultimii cinci ani şi pentru a cincea oară în istoria echipei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu