Chevrolet Cruze facelift, prima imagine oficială

Chevrolet a prezentat o imagine nouă a lui Cruze SW. Modelul debutează la Geneva cu tot cu facelift-ul care va fi aplicat întregii game Cruze, scrie automarket.ro.

Modelul a fost modificat la nivelul părţii frontale, grila radiatorului fiind remodelată, iar spoilerul are prize de aer noi. Proiectoarele de ceaţă au fost redesenate şi suportul lor are o nouă formă. Blocurile optice ale lui Cruze au o formă mai ascuţită, conferindu-i compactei de la Chevrolet un aspect şi mai agresiv decât avea în momentul debutului.

Motorizările care debutează alături de Cruze SW vor fi oferite în întreaga gamă odată cu vara anului curent. Pe lângă unităţile otto de 1.6 şi 1.8 litri, Chevrolet Cruze va fi oferit şi în compania unei motorizări 1.4 Turbo. Gama de motorizări diesel va include o unitate nouă de 1.7 litri şi o unitate de 2.0 litri optimizată pentru un consum scăzut. Unităţile de 1.4, 1.7 şi 2.0 litri sunt echipate în standard cu un sistem start-stop, iar toată gama de motorizări respectă normele Euro 5.

Cruze SW va beneficia şi de noul sistem infotainment MyLink, care debutează tot la Geneva. Acesta va fi oferit începând cu vara anului 2012 în cadrul nivelurilor superioare de echipare ale lui Cruze şi Aveo şi permit conectarea unui smartphone şi accesarea funcţiilor sale prin comenzile de la bord. Sistemul MyLink include şi un touchscreen de şapte inch cu rezoluţie înaltă, care permite accesarea galeriilor foto, agendei telefonice, fişierelor video, listelor de redare personale şi a fişierelor media din memoria smartphone-ului

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu