Chevrolet Cruze - primele imagini cu faceliftul pentru sedan şi hatchback VIDEO

Salonul Auto de la Geneva a fost o ocazie bună pentru Chevrolet de a expune publicului a treia variantă de caroserie a popularului Cruze. Modelul compact a venit însă nu numai cu o caroserie break ci şi cu o nouă faţă, ce a anunţat practic un facelift al întregii game, scrie automarket.ro.

Chevrolet a negat atunci posibilitatea de a vedea aşa de repede faţa lui Cruze Estate şi pe variantele sedan şi hatchback, însă acum se pare că s-a răzgândit. Americanii au decis să aplice tratamentul estetic tuturor variantelor, chiar dacă unii vor considera că hatchback-ul adoptă prea uşor faceliftul, el fiind lansat abia anul trecut.

Noua faţă se adaptează bine fiecărei variante de caroserie, modificările estetice fiind mărunte, însă nu insesizabile. Prima retuşare evidentă apare la nivelul grilei frontale, care a primit acum noi linii orizontale. Lista modificărilor continuă cu spoilerul faţă, care a fost desenat parcă în jurul celor două proiectoare de ceaţă. Blocurile optice au rămas practic neschimbate, iar posteriorul nu pare să acuze modificări dramatice.

Pe piaţa din Europa Chevrolet ar putea introduce un nou propulsor diesel, poziţionat sub actuala unitate de 2.0 litri şi 160 de cai putere. Este vorba despre un motor VCDi de 1.7 litri, capabil să livreze 132 de cai putere şi să emită doar 119 g/km.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu