Chevrolet a arătat la Detroit conceptul unui viitor electromobil accesibil (VIDEO)

Chevrolet Bolt este numele celei de-a doua premiere arătată de compania Chevrolet în cadrul expoziției auto de la Detroit. Conceptul Bolt este un frate 100% electric al lui Volt, care poate să ruleze până la 322 de kilometri cu o încărcare şi are un aspect total diferit de cel al noului hibrid în serie al mărcii americane, scrie autostrada.md.

În prezent Chevrolet Bolt este doar un concept cu o caroserie hatchback. Vehiculul prezintă viziunea concernului GM pentru o maşină electrică accesibilă, cu un preț nu mai mare de 30.000 de dolari americani.

chevrolet_bolt_ev_concept_2

La interior, Chevrolet Bolt promite spaţiu suficient pentru capetele şi picioarele pasagerilor, care vor beneficia de un plafon transparent ce amplifică senzaţia de spaţiu mare. Conform trendului actual, și în cazul conceptului Bolt designerii GM au apelat la un stil minimalist, mizând pe un bord cu design futurist şi pe scaune subţiri în stil scandinav. Remarcăm și sistemul multimedia care are în centru unitatea IntelliLink de 10 inci.

chevrolet_bolt_ev_concept_3

Despre capitolul tehnic al lui Bolt oficialii Chevrolet spun doar că electrovehiculul anunţă o autonomie de peste 322 de kilometri în regim 100% electric. Așteptăm următorii 2-3 ani pentru a afla dacă Chevrolet va produce sau nu un hatchback inspirat din conceptul Bolt și cum se va comporta în realitate un electromobil relativ accesibil capabil să parcurgă cu un plin peste 300 de km.

chevrolet_bolt_ev_concept

chevrolet_bolt_ev_concept_1

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu