Chercheliţi şi scandaloşi! Soţia unui şofer prins beat la volan a luat la pumni echipa PUBLIKA TV

Embed:

Un conducător auto, prins beat la volan în Chişinău, a încercat să fugă de inspectorii de patrulare. Ghinion însă. El s-a izbit violent cu maşina într-un pilon de electricitate. Noaptea trecută, 11 şoferi care au condus în stare de ebrietate au fost traşi pe dreapta în cadrul operaţiunii ''Nopţi Albe''.

Şoferul care a încercat să dea bir cu fugiţii a refuzat să prezinte actele la control.

În scurt timp, la faţa locului a venit soţia bărbatului. Ea a sărit cu pumnii la echipa Publika TV şi a deteriorat camera de filmat.

Testul de alcoolemie a demonstrat că, în aerul expirat de şofer, concentraţia de alcool a depăşit de cinci ori limita admisibilă.

Aseară, în sectorul Buiucani al Capitalei, un alt şofer beat era cât pe ce să lovească maşina unui polițist.

"Ne aflam în serviciu de la Departamentul de Poliție. Am observat un comportament straniu a mașinii date, se deplasa încet, dar prin mijlocul drumului și mai nu s-a ciocnit în mașina noastră. Dumnealui parcă nu înțelegea unde se află. Întrebându-l dacă totul e ok, am simțit miros de alcool", a declarat Cătălin Maidan, locotenent, ofițer de investigație, IP Buiucani.

Dacă vor fi găsiți vinovați, șoferii vor fi amendaţi cu până la 10.000 de lei și vor rămâne fără permis de conducere pentru o perioadă de la trei la cinci ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu