Chelsea Londra nu mai este aceea ce a fost. Un jucător al echipei îşi critică colegii

Embed:

Cesc Fabregas este nemulţumit de prestaţia colegilor săi de la Chelsea Londra. Fotbalistul spune că jocul echipei trebuie să fie la alt nivel. Fabregas a recunoscut că Chelsea nu mai are şanse la titlul în acest sezon.

Chelsea Londra o duce prost în acest sezon în Campionatul Angliei. Aristocraţii au ajuns pe locul 16 şi se află la doar un punct de zona retrogradării. Rezultatele slabe influenţează atmosfera în vestiarul echipei londoneze.

Mijlocaşul lui Chelsea, Cesc Fabregas, a criticat prestaţiile colegilor din teren, în cadrul unei emisiuni TV, la care a participat alături de fostul fotbalist francez, Thierry Henry.

"Nu pot spune că sezoane slabe sau meciuri nereuşite nu există. Atât jucătorii mari, cât şi cei mici trec printr-o asemenea experienţă. Atitudinea mereu trebuie să fie la nivel şi este nevoie să ne concentrăm la meciuri. În acest moment fiecare jucător de la Chelsea trebuie să-şi schimbe atitudinea", a declarat jucătorul Chelsea.

Potrivit lui Fabregas, Chelsea nu va repeta performanţă din sezonul trecut, când a câştigat titlul de campioană.

"Acum nu este momentul să ne gândim pe ce loc să terminăm acest sezon. Am vorbit despre asta mereu. După ce făceam egaluri noi spuneam că meciul următor va fi unul mai uşor. Acum nu e aşa, întrucât noi pierdem şi trebuie să repetăm aceleaşi cuvinte. Nu mă gândesc la nimic acum", a adăugat acesta.

Chelsea Londra va întâlni sâmbătă echipa Sunderland în etapa cu numărul 17 din Campionatul Angliei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu