CHELSEA, CU GÂNDUL LA VICTORIE: Englezii au câştigat toate cele patru meciuri în grupa L

Chelsea Londra urmărește parcursul perfect în Liga Europei. Antrenorul "aristocraţilor", italianul Maurizio Sarri, a anunţat că obiectivul englezilor în meciul penultimei etape a grupei L cu PAOK Salonic este victoria.

Chelsea a câştigat toate cele 4 meciuri disputate până acum, la fel ca şi alte 3 cluburi în această competiţie: FC Salzburg, Dinamo Zagreb şi Eintracht Frankfurt.

"Am avut două obiective pentru faza grupelor: calificarea în play-off, obiectiv deja atins, și câștigarea grupei. Pentru asta mai avem nevoie de un punct. Desigur, nu putem juca cu gândul la obţinerea doar unui punct. În atare condiţii, este foarte uşor să pierdem meciul", a spus antrenorul Chelsea Londra, Maurizio Sarri.

Partida de pe "Stamford Bridge" are o importanţă covârșitoare mai ales pentru greci, care țintesc, și ei, calificarea în şaisprezecimile de finală ale competiției. Echipa lui Răzvan Lucescu împarte cu BATE Borisov locurile 3 şi 4 în clasamentul grupei, ambele având câte 3 puncte la activ. Cele două sunt la 3 puncte distanţa de cea de-a doua clasată, MOL Vidi din Ungaria.

Confruntarea dintre Chelsea şi PAOK va avea loc în această seară, partida urmând a fi televizată în direct de CANAL 3 de la ora 22:00.
Ceva mai devreme, de la ora 19 şi 55 de minute, va fi televizat un alt meci din Liga Europei, cel dintre Zenit Sankt-Petersburg şi FC Copengaha.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu