Chelsea are un nou antrenor. Cine este Maurizio Sarri

Embed:

Chelsea are un nou antrenor. Italianul Maurizio Sarri a fost numit la conducerea tehnică a echipei londoneze. Tehnicianul de 59 de ani a semnat un contract pe trei ani cu "aristocrații".

Fostul tehnician al echipei Napoli l-a înlocuit pe banca tehnică a englezilor pe compatriotul său Antonio Conte. Potrivit presei din Albion, Sarri va avea un salariu de șase milioane de euro anual.

Antrenorul a venit la pachet pe Stamford Bridge cu Jorginho. Mijlocașul lui Napoli i-a costat pe londonezi 57 de milioane de euro. Închizătorul de 26 de ani a evoluat în ultimele 4 sezoane pe San Paolo.

Jorginho a mai fost curtat de Manchester City, însă brazilianul a preferat transferul la rivala "citadinilor" din Premier League.

Un alt transfer a fost perfectat de Liverpool. Mijlocaşul Xherdan Shaqiri a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea de pe Anfield Road.

Shaqiri a retrogradat cu Stoke City la finalul sezonului trecut, iar Liverpool a profitat de scăderea clauzei de reziliere a contractului jucătorului şi a achitat doar 15 de milioane de euro pentru achiziţionarea fotbalistului elveţian.

În ultimul sezon, Shaqiri a jucat 38 de meciuri pentru Stoke City, marcând 8 goluri şi oferind 7 pase decisive.

Xherdan Shaqiri are 74 de prezenţe şi 21 de goluri la naţionala Elveţiei, cu care a participat la Cupa Mondială din Rusia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu