Charles Aznavour a lăsat Franței o adevărată comoară. Ce avere a adunat cântărețul

Embed:
Cunoscutul artist francez Charles Aznavour, care s-a stins din viaţă în urmă cu trei zile, la vârsta de 94 de ani, a lăsat ţării o adevărată comoară. Este vorba despre o colecţie muzicală cu peste 1200 de melodii în şapte limbi diferite, iar pentru moştenitori - o avere fabuloasă de 145 de milioane de euro. Întreaga sumă a împărţit-o în mod egal, astfel încât să fie evitată dezbinarea familiei. Artistul a avut şase copii de la trei soţii.

"Sunt 30 de ani de când mi-am făcut testamentul. Nu vreau să se bată pentru o lingură sau pentru o furculiţă. Este ridicol ceea ce se întâmplă adesea", a declarat Charles Aznavour, artist francez.

În interviul acordat unui post de televiziune cu puţin timp înainte de deces, Aznavour nu părea preocupat de tezaurul său artistic.

" Nu mai contează. Rămâne ceea ce rămâne. Mi-ar fi plăcut să rămână mai mult, pentru că asta ar aduce drepturi de autor copiilor mei”, a menționat Charles Aznavour, artist francez.

Cel supranumit Frank Sinatra al Franţei s-a stins din viaţă în noaptea de duminică, în locuinţa sa. Rezultatele autopsiei au arătat că renumitul interpret francez, cu origini armene, a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii. S-a retras de pe scenă în vara acestui an. Într-un ultim interviu a spus că preferă să nu apară în faţa publicului ca un nefericit.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu