CF Ungheni vrea să joace în Divizia Naţională! Clubul a depus actele la Federaţia Moldovenească de Fotbal

Embed:

CF Ungheni vrea să joace în Divizia Naţională! Clubul a depus actele la Federaţia Moldovenească de Fotbal şi aşteaptă un răspuns pozitiv de la Comitetul de Licenţiere al FMF.

În sezonul trecut echipa din Ungheni a ocupat locul 4 în Divizia A şi a promovat matematic în eşalonul superior al fotbalului moldovenesc, pentru că formațiile secunde ale cluburilor Șerif și Zimbru, care au terminat mai sus în clasament, nu au drept de promovare.

"Suntem dependenți de acest răspuns, deoarece contează foarte mult de cum va fi el. Mă refer la sponsori, echipă, ce răspuns dăconducerea băieţilor. Și responsabilitatea e foarte mare!", a spus preşedintele CF Ungheni, Dionisie Ternovschi.

Dacă CF Ungheni va ajunge în Divizia Naţională, ambiţiile şefilor clubului vor creşte exponențial. În acest caz conducerea promite ca va aduce în lot jucători din Franţa, dar și de la cluburile de top din Moldova.

"Au fost purtate discuţii foarte serioase cu 3 fotbalişti din Franţa. Băieţii sunt foarte curioşi să vadă ce înseamnă fotbal în Moldova. În afară celor 3 francezi, suntem în tratative cu băieţi de la echipe precum Sheriff, Dacia şi Zimbru", a relatat a spus preşedintele CF Ungheni. 

Clubul este finanţat de un om de afaceri din Italia, care gestionează un magazin de mobilă la Ungheni. În sezonul trecut bugetul a fost de 60 de mii de euro.

"Noi ştim că pentru a face faţă în Divizia Naţională e nevoie, cel puţin, de a tripla bugetul".

Clubul de Fotbal Ungheni a fost fondat în anul 2012 și nu are nimic în comun cu echipele din localitate care au existat mai devreme.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu