Cetăţenii trebuie să-şi cunoască candidaţii şi angajamentele lor. PDM a lansat pagina candidat.md pentru alegerile parlamentare

PDM a lansat pagina candidat.md pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Potrivit vicepreședintelui PDM,Vladimir Cebotari, acestă pagină a site-ului PDM va veni în ajutorul cetăţenilor pentru ca să fie informaţi corect, să-şi cunoască candidaţii săi şi care sunt angajamentele acestora.

"Avem candidați serioși în fiecare circumscripție și dacă se manifestă interesul față de fiecare candidat, poate fi accesat profilul său, unde vor fi găsite date biografice, dar și programul electoral al acestuia. Sunt candidați cu realizări importante în spate, care vin și cu angajamente care reies din problemele reale ale raionului de unde candidează", a punctat Vlad Cebotari.

Cetăţenii vor putea să se informeze mai detaliat având mai multe compartimente ale paginii candidat.md: care sunt candidații în circumscripții uninominale, care sunt candidații în circumscripții naţionale, manifestul PDM, dar şi harta circumscripțiilor.

Vicepreședintele PDM a mai accentuat că în Manifestul electoral al formațiunii se regăsesc prioritățile scrise de cetățeni și acoperă toate sferele de activitate, precum grija față de familii, copii, tineri, pensionari, infrastructura modernă, economie modernă.

De asemenea, vicepreședintele PDM a venit cu un nou apel către concurenții electorali să respecte codul de conduită asumat, normele de etică ale unei campanii corecte și să renunțe la discursurile agresive și răutăcioase.

PUBLIKA.MD aminteşte că alegerile parlamentare din 24 februarie vor avea loc în baza sistemului mixt de vot. Mai exact, 50 de deputaţi vor fi aleşi ca şi până acum, pe liste de partid, iar 51, în circumscripţii uninominale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu