Cetățenii sunt mulțumiți de implicarea autorităților în perioada sărbătorilor. PDM continuă să implementeze măsuri în instituțiile statului

Embed:

Partidului Democrat precum și cetățenii Republicii Moldova sunt satisfăcuți de implicarea autorităților care și-au făcut meseria foarte bine în perioada sărbătorilor pascale, iar această practică bună ar fi bine pe viitor să fie preluată de toate instituțiile. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, după şedinţa de lucru a Partidului Democrat.

"Vreau să mă refer și la faptul care ține de analiză. Înaintea sarbătorilor de Paște, Partidul Democrat a solicitat instituțiilor statului, în special serviciului vamal, poliției de frontieră, poliție în general de a depune maxim efort pentru a facilita deplasările, pentru că o parte din cetățenii Republicii Moldova vin acasă de sărbători și să le creeze condiții bune și amintiri plăcute despre revenirea acasă.

În acest context, conducerea PDM a apreciat acele eforturi pozitive și buna lucrare a structurilor în cauză și a serviciului vamal, a poliției de frontieră, și a servicilor de patrulare, adică a poliției în general. Acele reacții care au fost din partea cetățenilor care au venit în ospeție, care au plecat, sunt destul de pozitive.

Este un exemplu când autoritățile și instituțiile statului se mobilizează pentru a își îndeplini la maxim posibil capacitățile sale și este un exemplu când vorbim despre un element pozitiv.

Ca rezultat a acestor constatări, PDM îndeamnă toate instituțiile statului și nu numai ca de fiecare dată să prezinte o astfel de mobilizare și să își îndeplinească funcțiile în conformitate cu acele obligații pe care le au și să își facă serviciul în interesul cetățenilor.

Rezultate și exemple avem, și sper ca în viitor această practică bună să fie preluată de toate instituțiile", a declarat  Vitalie Gămurari, purtătorul de cuvânt al PDM

PUBLIKA.MD reamintește că PDM a cerut reprezentanților Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal să organizeze eficient activitatea la frontiere, în așa fel încât moldovenii care revin acasă sau pleacă în vacanță să aibă cât mai puțin de așteptat.

CITEȘTE ȘI: PDM: Cetățenii trebuie să beneficieze de servicii cât mai bune în perioada sărbătorilor pascale

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu