#realIT. CES 2018, cele mai importante lansări de tehnologie din acest an

Embed:

Mai bine de două ore nu a fost lumină la cea mai mare expoziție de tehnologie destinată consumului din lume, CES 2018, găzduită anual de orașul Las Vegas. Ploaia torențială izbucnită miercuri ca din senin a scos din funcțiune unul dintre transformatoarele sistemului de alimentare cu energie electrică, scrie jurnalul.ro.

 

După 5G, scurt-circutul este cel mai important progres înregistrat anul acesta la CES, au comentat oamenii de la Intel pe blocurile oficiale ale companiei. Fabricantul de biscuiți Oreo s-a grăbit, la rândul lui, să anunțe că produsele sale sunt bune și pe întuneric.

Unii dintre participanții la importantul eveniment au încercat să lucreze la lumina smartphone-urilor și tabletelor, dar cele mai multe dintre companii nu au reușit să-și prezinte realizările fără curent electric. În acest context, jurnaliștii s-au grăbit să facă haz de necaz, anunțând lanterna și bateriile drept cele mai "populare noutăți" de la CES 2018.

Ploaia i-a dat serioase bătăi de cap gigantului Google, incapabil să-şi deschidă standul în aer liber, în prima zi a târgului, parțial inundat. Apă picurând de pe acoperiş a fost raportată şi în alte părţi ale salonului expoziţional din Las Vegas.

Compania a făcut cunoscut incidentul pe rețelele de socializare, menţionând că a recurs la ajutorul său virtual, Google Asistent, pentru a verifica prognoza meteo.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu