Cerere în căsătorie la PARADA GAY din Londra. Un polițist a EMOŢIONAT sute de oameni (FOTO/VIDEO)

Londra găzduiește pe 25 și 26 iunie parada gay anuală organzată de comunitatea LGBT. Numărul polițiștilor a fost unul ridicat pentru a asigura securitatea evenimentului. Prezența unuia dintre ei a avut și un alt scop, scrie libertatea.ro.

Un polițist a uimit și a impresionat asistența cu gestul lui de a-și cere partenerul în căsătorie, chiar în plină stradă. El s-a așezat în genunchi în fața acestuia și a pus întrebarea cea mare.

”A spus Da!”, a confirmat el apoi pe o rețea de socializare.

Cei din jur au fost profund impresionați de gestul polițistului, imortalizând momentul cu telefoanele mobile. Ba chiar, spun martorii, parada a luat chiar pauză pentru ca îndrăgostiții să se poată bucura de clipă.

Poliția din Londra a anunțat că sporește numărul de patrule ca răspuns la atacul armat de duminică de la un club gay din orașul american Orlando, unde au fost ucise 49 de persoane, însă a precizat că nu există informații secrete care să sugereze un risc mai mare în capitala Marii Britanii, relatează Reuters.

În București, sâmbătă a avut loc Marșul Diversității, organizat de Asociația Accept.

Evenimentul a reunit peste 2.500 de participanţi, atât persoane membre ale comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transexuali), oficiali, precum şi susţinătorii acestora, militând pentru nediscriminare, drepturi egale, precum şi împotriva intoleranţei. A

Anul acesta au fost prezenţi şi copii, aduşi de părinţi. Un copil de 4 ani avea o bicicletă mică şi pe ghidoane fluturau steguleţe LGBT.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu