Cer variabil și vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 15 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 17 grade, iar la Tiraspol şi Leova 19 grade. La Comrat şi Cahul termometrele vor indica 20 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine se vor înregistra 18 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile vor începe să scadă treptat şi vor indica până la 17 grade. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Berlin vor fi 15 grade Celsius. La Paris se aşteaptă 12 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Roma meteorologii anunţă ploi şi 19 grade în termometre.

Şi la Viena termometrele vor arăta 19 grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult. La Praga şi Varşovia vor fi valori de până la 17 grade. La Belgrad maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar cerul va fi înnorat.

La Atena termometrele vor arăta 27 de grade, iar la Bucureşti vor fi 22 de grade Celsius. La Ankara sunt prognozate 23 de grade. La Kiev vor fi 13 grade, la Moscova termometrele nu vor indica mai mult de 7 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu