Cer variabil și vânt slab în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din nord. La Briceni şi Soroca se așteaptă 20 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult.

La Orhei sunt prognozate 22 de grade, iar la Tiraspol 23 de grade. La Leova maxima va fi de 24 de grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai mult.

În Capitală, în această noapte vor fi 13 grade, iar mâine se așteaptă 25 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menţine caldă. Meteorologii prognozează până la 28 de grade și cer variabil.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 31 de grade Celsius, iar la Londra 23 de garde. La Paris şi Roma se vor înregistra 28 de grade Celsius.

La Berlin vremea va fi frumoasă şi se vor înregistra 26 de grade. La Viena, Budapesta şi Belgrad cerul va fi variabil cu 27 de grade în termometre. La Praga maxima va ajunge la 24 de grade Celsius, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Atena se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi până la 29 de grade.

La Bucureşti se vor înregistra 24 de grade. La Ankara mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. La Kiev vor fi 19 grade cu cer variabil, iar la Moscova cerul va fi senin şi se vor înregistra 17 garde Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu