Cer variabil și vânt slab în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Potrivit meteorologilor mâine cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni și la Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade.

La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 de grade. Pentru Leova şi Comrat sunt prognozate maxime de 24 de grade, iar la Cahul se vor înregistra 25 de grade Celsius.

La noapte în Capitală vor fi 10 grade, iar pe parcursul zilei de mâine sunt anunţate maxime de 23 de grade Celsius. Pentru miercuri meteorologii prognozează ploi şi 17 grade în termometre. Spre sfârşitul săptămânii vor fi 18 grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris sunt prognozate maxime de 22 de grade Celsius. La Londra vor fi 17 grade, iar la Berlin cu două mai mult.

În capitala Italiei se vor înregistra maxime de 21 de grade, iar la Viena vor fi 20. La Budapesta termometrele vor indica 22 de grade, iar la Varşovia sunt anunţate maxime de 17 grade.

La Belgrad vor fi 22 de grade, iar la Atena mercurul din termometre va indica 23 de grade Celsius. În capitala Turciei va fi cald până la 23 de grade. La kiev şi la Bucureşti se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Moscova mercurul din termometre va urca până la 18 grade Celsius şi va ploua.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu