Cer variabil şi vânt slab. Care vor fi maximele termice şi când va ploua

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei şi Tiraspol sunt prognozate 27 de grade Celsius, iar la Leova cu un grad mai mult. La Comrat și Cahul se anunţă 30 de grade Celsius.

La noapte, în Capitală vor fi 16 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Chişinău se vor înregistra maxime de 27 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil.

În următoarele zile sunt prognozate ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice, iar maximele vor ajunge până la 29 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi frumoasă. La Madrid și Berlin vor fi 30 de grade Celsius, iar la Paris şi Londra va ploua şi vor fi 27 de grade.

Pentru Roma şi Viena meteorologii prognozează maxime de 31 de grade. Tot câte 31 de grade vor fi şi la Praga şi la Budapesta. Cu un grad mai puţin va fi la Varşovia şi Belgrad.

În capital României va ploua cu descărcări electrice şi se anunţă 29 de grade Celsius. La Atena vremea va fi însorită şi 36 de grade, iar la Ankara 28 de grade. La Kiev cerul va fi variabil cu 26 de grade, iar la Moscova vor fi 23 de grade însoţite de ploi slabe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu