Cer variabil şi ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din Nord-Est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă 28 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 29 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 30 de grade.

În Capitală, în această noapte se așteaptă 18 grade, iar mâine vor fi 28 de grade Celsius şi ploi slabe cu descărcări electroice . În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 28 de grade, însă sunt posibile poli slabe cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma vor fi 29 de grade. În capitala Franţei şi la Berlin se vor înregistra 24 de grade, iar la Londra cerul va fi noros cu 20 de grade în termometre. La fel de cald va fi la Viena, Praga şi Belgrad, iar la Varşovia se anunţă cu un grad mai puţin, va ploua. La Budapesta se anunţă 26 de grade. Aceeaşi temperatură se va înregistra la Bucureşti şi Moscova. La Kiev vor fi 27 de grade. La Atena şi Ankara vremea va fi frumoasă cu 33 şi respectiv 34 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu