Cer variabil și ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în raioanele de nord va ploua slab, în centru şi sud cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din nord-vest. La Briceni şi Soroca se așteaptă 20 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult.

La Orhei sunt prognozate 22 de grade, iar la Tiraspol 23 de grade. La Leova maxima va fi de 24 de grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai mult.

În Capitală, în această noapte vor fi 17 grade, iar mâine se așteaptă 25 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menţine caldă. Meteorologii prognozează până la 27 de grade și cer variabil.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 31 de grade Celsius, iar la Londra şi Berlin 22 de garde. La Paris se vor înregistra 24 de grade Celsius.

În capitala Italiei vremea va fi frumoasă şi se vor înregistra 29 de grade. La Viena cerul va fi variabil cu 24 de grade în termometre.

Cu un grad mai mult va fi la Budapesta unde se aşteaptă până la 25 de garde. La Praga maxima va ajunge la 22 de grade Celsius, iar la Varşovia va fi cu două grade mai puţin.

La Belgrad meteorologii prognozează 28 de grade. La Atena se aşteaptă până la 31 de grade, iar la Bucureşti se vor înregistra 26 de grade. La Ankara mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. La Kiev vor fi 20 de grade cu cer variabil, iar la Moscova va ploua şi se vor înregistra 16 garde Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu