Cer variabil și ceață slabă. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, cerul va fi variabil. Noaptea şi dimineaţa se va forma ceaţă. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade Celsius, iar la Bălți 11. La Orhei se aşteaptă cu un grad mai mult.

La Tiraspol se vor înregistra 13 grade. La Leova, mercurul din termometre va urca până la 14 grade, iar la Cahul şi Comrat sunt anunţate maxime de 15 grade Celsius.

În Capitală, la noapte vor fi două grade, iar mâine sunt prognozate 13 grade. În următoarele zile temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Berlin termometrele vor indica 13 grade, iar la Londra cu un grad mai mult. La Roma sunt prognozate 20 de grade, iar la Paris şi Viena se aşteaptă 15 grade Celsius.

La Praga se vor înregistra 13 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai cald. La Budapesta şi Belgrad va fi senin cu maxime de până la 16 grade.

În Capitala României termometrele vor indica 14 grade. La Atena sunt anunţate 19 grade, iar la Ankara 17 grade. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 10 şi, respectiv, 4 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu