Cer variabil, ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Mâine, în nordul şi centrul ţării va ploua , iar la sud cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca vor fi opt grade Celsius, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 10 grade, iar la Tiraspol vor fi 11 grade Celsius. La Leova maxima va fi de 12 grade. La Comrat şi Cahul sunt prognozate 13 grade Celsius.

La noapte, în Capitală va fi un grad, iar ziua - 11 grade Celsius. În următoare zile, vremea va fi caldă. Sâmbătă şi duminică mercurul din termometre va urca până la 15 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va fi senin. La Madrid şi Viena se vor înregistra 12 grade, iar la Paris va fi cu un grad mai mult. La Roma, vor fi 15 grade, iar la Londra 10 grade Celsius. La Berlin se așteaptă până la opt grade şi va fi înnorat.

La Praga, vor fi nouă grade, iar la Varşovia cu un grad mai puţin. La Belgrad termometrele vor înregistra 15 grade Celsius, iar la Budapesta vor fi 11. La Atena, va fi cald până la 18 grade, iar la Ankara 14. La București, sunt prognozate 13 grade Celsius, iar la Kiev, vor fi doar trei. La Moscova, se așteaptă minus patru grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu