Cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, izolat sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din sud-est, slab la moderat.

La Briceni și Soroca sunt prognozate 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei vor fi 27 de grade, în timp ce la Tiraspol sunt așteptate 28 de grade. La Leova maximele vor fi 29 de grade, iar la Comrat și Cahul 30 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi 16 grade Celsius, iar ziua 28 de grade. În zilele următoare vremea se va încălzi. Meteorologii prognozează temperaturi de până la 32 de grade. Luni și miercuri se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Berlin vor fi 31 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 27 de grade, iar la Roma cu un grad mai puțin. La Londra se așteaptă 24 de grade, iar la Madrid vor fi 20 de grade.

La Varșovia cerul va fi senin, iar maxima va fi de 30 de grade. La Budapesta mercurul din termometre va indica 29 de grade, iar la Viena, Praga și Belgrad sunt prognozate 28 de grade. La Atena va fi cald până la 34 de grade, iar la București 31 de grade.

La Ankara meteorologii prognozează 29 de grade, iar la Kiev cu un grad mai puțin. La Moscova se așteaptă 15 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu