Cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din vest, moderat. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 14 grade, iar la Tiraspol 15 grade.

La Leova şi Comrat termometrul va indica 16 grade și Cahul se așteaptă 17 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 7 grade, iar mâine se vor înregistra 15 grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 23 de grade, iar miercuri se așteaptă ploi de scurtă durată.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 21 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 16 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin se așteaptă 12 grade, va ploua.

La Roma meteorologii anunţă vreme frumoasă, cu 23 de grade în termometre. La Viena şi Budapesta sunt anunţate 14 grade. La Praga vor cădea precipitaţii şi se vor înregistra 10 grade, iar la Varşovia vor fi 8 grade.

La Belgrad vor fi 17 grade. La Bucureşti şi Atena meteorologii prognozează câte 19 grade, iar la Ankara se aşteaptă 20 de grade. La Kiev şi Moscova cerul va fi acoperit de nori şi vor fi 9 şi respectiv 8 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu