Cer variabil în toată ţara! Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în centrul şi sudul ţări va ploua, la nord cerul va fi variabil. Vântul va bate slab din Nord-Vest. La Briceni și Soroca termometrele vor înregistra cinci grade şi tot atâtea vor fi şi la Bălţi. La Orhei vor fi şase grade Celsius. La Tiraspol se aşteaptă opt garade, iar la Leova cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul sunt prognozate 10 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi patru grade. Mâine, temperatura aerului va ajunge până la şapte grade Celsius. În următoarele zile se așteaptă ploi, iar maxima va ajunge până la 17 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Roma se vor înregistra 15 grade, iar la Paris va fi cu două grade mai puțin. La Londra şi Madrid vor fi 11 grade, iar la Berlin sunt prognozate şase grade Celsius. La Viena va fi cald până la 11 grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult. La Varșovia maxima va fi de patru grade şi va fi înnorat, iar în capitala Cehiei vor fi 10 grade. La Atena termometrele vor arăta 19 de grade, iar la București 15. La Ankara se așteaptă 14 grade Celsius, iar la Kiev vor fi cinci grade. La Moscova, termometrele vor indica minus un grad Celsius şi se aşteaptă ninsori.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu