Cer variabil în toată ţara! Câte grade vor indica mâine termometrele

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni va fi un grad Celsius, iar la Soroca se vor înregistra 0 grade. La Bălţi, maxima va fi de două grade, iar la Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol maxima va fi de patru grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul sunt prognozate cinci grade Celsius.

La noapte, în Chişinău, se vor înregistra opt grade cu minus. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vom fi maxime de patru grade Celsius. În următoarele zile vremea treptat se va încălzi. În Capitală, luni, sunt prognozate şase grade Celsius, iar marţi vor fi maxime de opt grade. Spre sfârşitul săptămânii viitoare, temperatura va ajunge, în timpul zilei, până la 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Londra se vor înregistra 12 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Paris, mercurul din termometre va urca în timpul zilei până la 15 grade.

În Capitala Italiei va fi cald, iar maxima va fi de plus 17 grade Celsius. La Viena şi Budapesta vor fi câte opt grade Celsius. La Praga va fi senin cu maxime de 11 grade. La Belgrad sunt aşteptate şapte grade Celsius. La Atena mercurul din termometre va urca în timpul zilei până la 17 grade, iar la Ankara vor fi 12 grade. În Capitala României, la Kiev şi la Moscova vor fi trei grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu