Cer variabil în toată ţara. Câte grade vom avea în termometre

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, mercurul din termometre va indica ziua minus cinci grade Celsius. La Bălţi şi Orhei temperatura maximă va fi de minus patru grade. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate minus două grade Celsius, iar la Comrat şi Cahul va fi minus un grad.

La noapte, în Capitală, se vor înregistra minus 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, mercurul din termometre va urca până la minus două grade. În următoarele zile, vremea se încălzeşte treptat.

Astfel, la sfârşitul săptămânii viitoare, temperatura va urca ziua până la plus nouă grade Celsius, iar în timpul nopţii vom avea minime de minus două grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, vor cădea precipitaţii. La Roma, se vor înregistra 15 grade Celsius, iar la Madrid, va fi cu un grad grad mai puțin. La Paris, se așteaptă zece grade, iar la Londra - opt. La Viena, maxima termică va fi de un grad, iar la Berlin vor fi minus trei grade.

La Varșovia, este prognozat minus un grad Celsius. La Praga, mercurul din termometre va indica şase grade. La Budapesta vor fi zero grade, iar la Belgrad va ninge şi va fi minus un grad Celsius. La Atena, va fi destul de cald, până la 21 de grade, iar la Ankara 10 grade. La București, sunt prognozate minus trei grade Celsius, iar la Kiev - minus şase grade. În Capitala Rusiei vor fi opt grade cu minus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu