Cer variabil în sudul țării şi ploi slabe în centru şi în nord. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în nordul şi centrul ţării sunt prognozate ploi slabe, iar la sud vom avea parte de cer variabil. Vântul va sufla slab din Nord-Vest. La Briceni și Soroca vor fi 15 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei vor fi 17 grade , iar la Tiraspol mercurul din termometre va indica 18 grade. La Leova se vor înregistra 19 grade, iar la Cahul şi Comrat maxima va fi de 20 grade.

La noapte, în Chişinău, se vor înregistra nouă grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi maxime de 17 grade Celsius. În următoarele zile, vom avea parte de vreme cu caracter variabil, cu maxime de până la 22 de grade

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 25 grade Celsius, iar la Paris vor fi 26 de grade. La Londra mercurul din termometre va urca până la 21 grade. La Berlin şi Roma se vor înregistra 23 grade Celsius.

La Viena şi Budapesta se vor înregistra 22 grade Celsius, cu cer senin, iar la Praga şi Belgrad vor fi maxime de 20 grade. În capitala Poloniei sunt prognozate 18 grade, cu cer variabil.

La Atena mercurul din termometre se va ridica până la 23 grade, însoţite de ceaţă. La Ankara, se aşteaptă vreme frumoasă cu maxime de 27 de grade, iar la București va fi ceaţă, cu 21 de grade. La Kiev vor fi 18 grade, iar la Moscova termometrele vor înregistra 13 grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu