Cer variabil în prima zi din luna lui Brumărel. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine cerul va fi variabil. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se așteaptă 16 grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate 19 de grade, în timp ce la Comrat și Cahul termometrele vor indica 20 grade Celsius.

În Capitală mâine se așteaptă 19 grade Celsius, iar noaptea vor fi 7 grade Celsius. În următoarele zile, se vor înregistra maxime de până la 20 grade Celsius, va ploua slab.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 27 de grade. La Paris vor fi 15 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. La Londra sunt anunţate 13 grade. La Roma vor fi maxime de 24 de grade, însoţite de precipitaţii slabe. La Praga meteorologii anunţă 12 grade. La Belgrad vor fi 23 de grade. La Viena şi Varşovia termometrele vor indica 18 grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi la Bucureşti. La Atena va ploua şi vor fi 22 de grade, iar la Ankara sunt anunţate 25 de grade. La Kiev şi Moscova se aşteaptă 14 şi respectiv 13 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu