Cer variabil, iar pe drumuri se va forma polei. Cum va fi vremea în următoarele zile

Embed:
Mâine, în toată țara cerul va fi variabil, iar pe drumuri se va menţine polei. La Briceni se vor înregistra zero grade. La Soroca şi Bălţi meteorologii prognozează un grad Celsius, iar la Orhei şi Tiraspol termometrele vor indica două grade. La Leova se așteaptă trei grade, iar la Comrat - patru grade. La Cahul se vor înregistra cinci grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi minus două grade, iar mâine plus două grade Celsius. În următoarele zile vremea se menține rece cu până la minus cinci grade Celsius. La începutul săptămânii viitoare sunt prognozate ninsori.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid vor fi opt grade Celsius. La Londra meteorologii prognozează şase grade, Iar la Paris va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei maxima va fi de 13 grade, însoţite de ploi. La Berlin sunt anunţate două grade. La Viena termometrele vor indica patru grade, iar la Budapesta cinci grade. În capitala Poloniei se aşteaptă trei grade Celsius. La Belgrad cerul va fi variabil şi se vor înregistra nouă grade. În Bucureşti, Kiev şi Ankara termometrele vor indica patru grade. La Atena nu va fi mai cald de 14 grade. La Moscova va ninge slab şi vor fi două garde Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu