Cer variabil, iar pe drumuri se va forma polei. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată țara cerul va variabil. Pe drumuri va fi polei. La Briceni și Soroca se vor înregistra minus cinci grade, iar la Bălți şi Orhei minus patru grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă minus trei grade, iar la Leova Şi Comrat minus un grad Celsius. La Comrat maxima va fi de zero grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi minus șapte grade, iar mâine minus trei grade. În următoarele zile vremea se menține rece. Miercuri este prognozată lapoviță și până la trei grade cu plus.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Roma sunt prognozate 13 grade Celsius, iar la Madrid cu un grad mai puțin. La Paris și Londra se așteaptă nouă grade, iar la Berlin şapte grade. La Viena maxima va fi de cinci grade. La Varșovia va fi un grad, iar la Belgrad vor fi două grade.La Budapesta se vor înregistra trei grade, iar la Praga cu un grad mai mult. La Atena sunt prognozate opt grade, însoţite de ploi.

La București termometrele vor arăta minus un grad, iar la Ankara se aşteaptă şase grade Celsius. La Kiev și Moscova se vor înregistra minus două și, respectiv, un grad Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu