Cer variabil, fără precipitații. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 13 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 15 grade, iar la Tiraspol 16 grade. La Leova şi Comrat termometrele vor indica 17 grade Celsius. La Cahul se aşteaptă 18 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 9 grade, iar mâine se vor înregistra 15 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile nu vor depăşi 16 grade Celsius. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 18 grade, iar la Roma va fi cu un grad mai mult. La Paris şi Londra se aşteaptă 11 grade, iar la Berlin 14 grade. La Viena termometrele vor arăta 17 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai mult.

La Praga se aşteaptă valori de până la 13 grade. La Belgrad maxima va fi de 24 de grade Celsius. La Atena se vor înregistra 26 de grade, iar la Bucureşti vor fi 22 de grade Celsius.

La Ankara sunt prognozate 23 de grade. La Kiev mercurul din termometre va urca până la 12 grade, la Moscova temperaturile nu vor fi mai mari de 8 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu