Cer variabil: Cum va fi vremea în weekend

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din sud. La Briceni și Soroca vor fi 20 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 22 grade, iar la Tiraspol - 23 grade. La Leova şi Comrat sunt prognozate 24 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 25 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine se vor înregistra 23 grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 24 de grade. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 10 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 8 grade, iar la Berlin şi Londra cu un grad mai mult. La Roma meteorologii anunţă ploi şi 20 de grade în termometre. La Viena maxima va fi de 19 grade. La Praga şi Varşovia va ploua şi vor fi 5 şi, respectiv, 7 grade Celsius. La Budapesta se aşteaptă 23 de grade. La Belgrad vor fi până la 25 de grade, iar la Bucureşti cu un grad mai cald. La Atena sunt prognozate 22 de grade. La Ankara se anunţă temperaturi de 19 grade Celsius. În timp ce la Kiev vor fi 17 grade, la Moscova termometrele nu vor indica mai mult de 7 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu