Cer senin şi fără precipitații. Câte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Embed:

Mâine se prevede cer senin, fără precipitații. Vântul va sufla din Nord - Est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 25 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 27 de grade Celsius, iar la Tiraspol şi Leova sunt prognozate 28 de grade. La Comrat mercurul din termometre va indica 29 de grade, iar la Cahul va fi cu un grad mai mult.

La noapte, în Chişinău vor fi 15 grade. Mâine, în Capitală sunt prognozate maxime de 28 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 31 de grade, sunt posibile pe alocuri precipitaţii slabe.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 21 de grade Celsius, iar la Londra vor fi 19 grade. La Paris meteorologii anunţă 25 de grade, însoţite de precipitaţii, iar la Berlin se aşteaptă până la 31 de grade. La Roma se vor înregistra 29 de grade, cu cer variabil. La Viena şi Budapesta mercurul din termometre va indica 27 şi respectiv 28 de grade, iar la Praga va ploua şi

se vor înregistra 26 de grade celsius. La Belgrad termometrele vor indica 29 grade Celsius, iar La Varşovia meteorologii prognozează ploi şi temperaturi de 30 de grade. La Bucureşti se aşteaptă 28 de grade Celsius, iar la Atena cerul va fi senin, cu 29 de grade.

La Ankara vor fi cădea precipitaţii slabe cu 25 de grade în termometre. La Kiev se vor înregistra 28 de grade, iar la Moscova maximele vor fi de 24 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu