Cer noros şi ploi de scurtă durată, pentru astăzi. Vreme mohorâtă va fi şi pe continentul european

Embed:

Astăzi, vom avea parte de vreme capricioasă în aproape toată ţara. Cerul va fi parţial noros, iar în Nord sunt prognozate ploi de scurtă durată.

În celelalte regiuni, soarele va împărţi cerul cu norii şi va încălzi atmosfera până la 21 de grade la Briceni şi Soroca, iar la Bălţi, până la 22.

La Orhei, maxima termică va indica 23 de grade, iar în Capitală, 24. La Leova, dar şi la Tiraspol, se vor înregistra 25 de grade, iar la Comrat şi Cahul, 26 de grade Celsius.

În România, vremea va fi mohorâtă în aproape toată ţara. Cerul va fi mai mult noros, iar ploile nu vor lipsi din agenda zilei. Izolat, acestea vor fi însoţite şi de fenomene electrice.  21 de grade vor fi la Cluj şi Timişoara, la Sibiu şi Braşov, 22, iar la Craiova 23 de grade Celsius. Ploile vor da nota zilei la Constanţa şi Iaşi,. Unde se vor înregistra 25 de grade, 26 vor şi la Bucureşti, iar la Galaţi. 27. Cel mai rece va fi la Oradea, 20 de grade cu plus.

În Europa, vremea va prezenta un caracter instabil. În est, la Kiev şi Moskova, ploile îşi vor face simţită prezenţa, iar termometrele vor arăta 24 şi 26 de grade.  La Londra şi Paris, va fi soare şi 20 de grade cu plus. Vremea frumoasă se aşteaptă la Oslo şi Madrid. Aici se vor înregistra 18 şi 27 de grade. Ploile nu vor lipsi la Praga, unde maxima termică va indica 17 grade, iar la Roma vor fi 23 în condiţiile unui cer acoperit de nori.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu