Cer noros, ploi de scurtă durată și vânt primăvăratic. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, cerul va fi noros, iar pe alocuri va ploua slab. La Briceni și Soroca vor fi 5 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 7 grade, iar la Tiraspol 8 grade. La Leova maxima va fi de 9 grade, iar la Comrat și Cahul de 10 grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra patru grade Celsius. Mâine, meteorologii prognozează 8 grade și ploi slabe. Până vineri, în Chişinău, temperaturile vor fi de cel mult 10 grade pe timp de zi. În schimb, în weekend, maximele vor fi de 18 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 22 de grade, iar în capitala Franţei vor fi 14 grade Celsius. La Londra şi Berlin sunt prognozate câte 10 grade, iar la Roma se aşteaptă 16 grade Celsius. Nouă grade se vor atesta la Viena, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin.

La Varşovia sunt anunţate cinci grade, iar la Budapesta şi Belgrad termometrele vor indica câte 11 grade Celsius. În Capitala României nu va fi mai cald de nouă grade Celsius. La Atena şi Ankara maxima va fi de 16 grade. La Kiev se așteaptă şase grade, iar la Moscova un grad Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu