Cer noros, lapoviță și ceață în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi noros, iar pe arii extinse va fi lapoviță. Dimineața este prognozată ceață slabă, iar pe drumuri se va forma ghețuș. La Briceni și Soroca vor fi două grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra patru grade, iar la Tiraspol și Leova cinci grade. La Comrat și Cahul maxima va fi de șase grade.

În Capitală, în această noapte vor fi zero grade, iar mâine cinci grade cu plus. În următoarele zile vremea nu se schimbă esențial. Luni și marți cerul va fi noros și sunt prognozate patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma vor fi 17 grade, iar la Madrid 15 grade Celsius. La Paris și Londra sunt anunțate 11 grade, iar la Berlin opt grade. La Belgrad maxima va fi de zece grade, iar la Viena cu un grad mai puțin.

La Praga sunt prognozate opt grade, iar la Varșovia și Budapesta șapte grade și ploi. La Atena va fi senin și se vor înregistra 18 grade. La Ankara termometrele vor arăta opt grade, iar la București patru grade. La Kiev va fi lapoviță și două grade, iar la Moscova va ninge și vor fi minus patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu