Cer noros în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi noros. Vântul va sufla din sud. La Briceni și Soroca vor fi 17 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 19 grade, iar la Tiraspol - 20 grade.

La Leova şi Comrat sunt prognozate 21 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 22 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 7 grade, iar mâine se vor înregistra 20 grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 24 de grade. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 13 de grade Celsius şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Paris sunt prognozate 9 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult.

La Londra vor fi 7 grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Roma meteorologii anunţă 24 de grade în termometre. La Viena şi Varşovia se aşteaptă

11 grade, iar la Praga vor fi 9 grade. La Budapesta sunt anunţate 18 grade. La Belgrad meteorologii prognozează câte 25 grade. La Bucureşti vor fi 22 de grade, iar la Atena cu două grade mai mult. La Kiev şi Moscova mercurul din termometre va indica 13 şi respectiv 5 grade.

La Ankara vor fi 14 grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu