Cer noros, iar vântul va sufla slab. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi noros. Noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult.

La Orhei se aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol 13. La Leova mercurul din termometre va urca până la 14 grade, iar la Cahul şi Comrat se vor înregistra maxime de 15 grade.

În Capitală, la noapte vor fi 7 grade, iar mâine sunt prognozate 13 grade. În următoarele zile precipitaţii nu se prevăd, iar temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 11 grade Celsius. La Paris sunt prognozate 18 grade. La Londra se aşteaptă maxime de 16 grade Celsius.

În capitala Italiei se vor înregistra temperaturi de până la 21 de grade, iar la Berlin şi Viena: 17 grade.

Aceleaşi valori vor fi şi la Praga, Varşovia şi Budapesta. În acelaşi timp, la Belgrad termometrele vor indica 19 grade Celsius. Locutorii din Atena se vor bura de maxime de 21 grade. Va fi cald şi la Ankara cu temperaturi de 18 grade. La Bucureşti se aşteaptă 15 grade. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 9 şi, respectiv, 4 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă