Cer noros, iar pe drumuri va fi POLEI. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi noros în toată țara. Noaptea și dimineața va fi ceață, iar pe drumuri va fi polei. La Briceni și Soroca sunt prognozate două grade, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei vor fi patru grade, iar la Tiraspol și Leova cinci grade Celsius. La Comrat și Cahul maxima va fi de șase grade.

În Capitală, în această noapte va fi un grad cu plus, iar mâine se vor înregistra cinci grade. În următoarele zile vremea nu se schimbă esențial. Cerul va fi variabil, iar ziua termometrele vor arăta patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid și Roma vor fi 15 grade. La Paris maxima va fi de zece grade Celsius, iar la Londra și Berlin cu un grad mai puțin.

La Belgrad se vor atesta opt grade, iar la Viena și Budapesta câte șase grade. La Praga și Varșovia se așteaptă cinci grade. La Atena termometrele vor arăta 17 grade. La Ankara sunt prognozate ploi și zece grade, iar la București patru grade. La Moscova va fi un grad cu plus, iar la Kiev zero grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu